• Hírek

Light+Building 2024 – Felvillanyozzuk Önt is!

2024 március 3. és 8. között ismét megrendezésre kerül a több tízezer nemzetközi látogatót vonzó szakvásár, a Light+Building, Frankfurt am Mainban. Középpontban a világítástechnikai trendek állnak, beleértve az otthoni és épületvillamossági megoldásokat, valamint az ezekhez kapcsolódó biztonsági innovációkat. Természetesen az OBO is képviselteti magát a világ vezető épülettechnológiai kiállításán.

A Light+Building „Felvillanyozzuk!” mottója a villamossági innovációk fontosságára utal a fenntarthatóság, a hálózatba kapcsolhatóság, a munka és a szabadidő területein. Ezek a témák az OBO kiállítási standján is nagy szerepet kapnak.

Keresse fel az OBO standját és ismerje meg a jövő elektromos infrastruktúráinak kulcselemeit!

A „Felvillanyozzuk” mottó az OBO vásári pavilonjára is vonatkozik.  Célunk, hogy a jövő épülettechnológiai megoldásai a mi termékstruktúráinkra épüljenek - és erre a küldetésre örömmel visszük magunkkal a látogatókat is. Egyre inkább fókuszba kerülnek a jövőorientált megoldások az olyan iparágakban, mint például a napelemes energia, a szélenergia vagy az adatközpontok. Fedezze fel az ezekhez a szegmensekhez tartozó változatos megoldásokat az OBO kiállítási standján és profitáljon szakértői tudásunkból. Például a napelemes rendszerek védelmére szolgáló kiterjedt portfóliónkat idén innovatív napelemes rögzítőrendszerekkel egészítjük ki. Felkészült munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre.

Standunkon az ipari installáció, az épületinstalláció és a védelmi rendszerek területeiről származó termékeink mellett az olyan digitális megoldásaink is komoly szerepet kapnak, mint a myOBO alkalmazás, a BIM@OBO és a népszerű OBO Construct tervezőszoftverünk.

A fenntarthatósági fejlesztések meghatározók cégünknél, ezért is kap a témakör kiemelt helyet kiállítóterünkben. Megtudhatja milyen intézkedéseket és kezdeményezéseket vezettünk be telephelyeinken és miként biztosítjuk termékeinkkel a nagyobb fenntarthatóságot.

A kiállításon megjelenésünket -mint mindig- különböző szakmai programok, versenyek és népszerű virtuális valóság alkalmazásunk színesíti. Vegye fel a VR-szemüveget és derítse ki, mennyire bízik meg kábeltálcáink tartósságában! Ne aggódjon: az OBO kábeltálcák különleges stabilitást és megbízhatóságot biztosítanak.

Az OBO kiállítási standját itt találja: 12.1 csarnok, D90, E90, E91 stand. Örömmel várjuk látogatását!