close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Ez az OBO

Partnerség: vevőközelség a mindennapokban azt jelenti számunkra, hogy ott segítsünk szóval és tettel, ahol szükség van ránk.

  • Gallery

Vevőközelség és hitelesség

A barátságos hangvétel, a megbízhatóság és a szaktudás együtt képezi a megbecsülés, a hitelesség és a tartós együttműködés alapját. Üzletpolitikánk a vevői kívánságokra és igényekre való következetes odafigyelésre épül. Számunkra a vevőinkkel ápolt szoros partnerség áll az első helyen. Ennek optimalizálása érdekében új utakat járunk.

Szóval és tettel

Mi mindig a rendelkezésére állunk! Vannak kérdései termékeinkkel kapcsolatban? Segítségre van szüksége a szerelés során? Szüksége van támogatásra egy komlex projekt tervezési munkálatainál? Munkatársaink a projekt minden fázisában segítenek Önnek. Mindegy, hogy hol van szüksége a segítségünkre. Támogatási rendszerünk állandó tökéletesítésével az együttműködés minden fázisában a valódi partnerség alapkövét rakjuk le.

Gyorsaság és megbízhatóság

A folyamatszervezés optimalizálása és gyors logisztika gondoskodnak arról, hogy az OBO- termékek világszerte a megfelelő időben a megfelelő helyen legyenek. Óriásprojektek esetén mindenre kiterjedő támogatást nyújtunk: a tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig.