close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Fenntarthatóság az OBO-nál

Gazdasági fenntarthatóság

Gazdasági fenntarthatóság az innovációs vezető szerepnek köszönhetően: minden nap egy új ötlet

Az OBO Bettermann a villamosipar egyik leginnovatívabb vállalata. A legismertebb találmányok az OBO-Dübel® (fúrás nélkül beüthető) és a forradalmi Magic kábeltálca-rendszerek.

Az újító szellem, a minőség iránti elkötelezettség és a szakértelem a cég 1911-es megalapítása óta az OBO meghatározó fogalmai. A legrégebbi, még gyártott OBO márka a DOLÜ®, egy robosztus, megbízható leágazókapocs. A cégcsoport bevételének 5-10 százaléka fejlesztésre és az új termékek bevezetésére fordítódik. Az ágazat legfontosabb, két évenete megrendezett szakkiállításán, a Light+Building-en minden alkalommal 60-70 innovációt mutatunk be, amelyekből átlagosan 2500 új cikk kerül ki.

A magas termékminőség további fejlesztése és az új fejlesztésű termékeknek a piachoz való igazítása céljából 16 OBO munkatárs vesz részt intenzíven a nemzeti és nemzetközi szabványosítási bizottságok munkájában. A vállalatok sikeres működésének kulcsa az innováció, ezért fogja az OBO a jövőben is friss ötletekkel és jövőbemutató termékekkel felhívni magára a figyelmet.

 • Egy vállalat
 • 7 termékcsoport
 • 50 márka
 • 406 szabadalom
 • 30 000 termék
 • az összes termék 43%-a 5 évnél fiatalabb
 • az összes termék 34%-a 3 évnél fiatalabb
Gazdasági fenntarthatóság a termékminőségen keresztül: a minőség alapja a tapasztalat

Az energiaszállítás és az adatátvitel biztos kézben az OBO-nál - ezt garantálja a magas termékminőség. Rendszereink alapját kiváló minőségű és átgondolt termékek képezik, amelyek alkalmazási helyüknek mindig optimálisan megfelelnek. A mélyen gyökerező szaktudás és a több éves tapasztalat eredményeként az OBO rugalmasan és gyorsan képes reagálni az új piaci kihívásokra és változásokra. Ez jelentős márkaelőnyt eredményez.

A magas minőségi követelményeknek való megfelelés szempontjából a folyamatok standardizálása különös jelentőségű. A folyamatok állandó ellenőrzése, optimalizálása és karbantartása a legmagasabb igényeknek is megfelel. A környezetvédelmi és minőségirányítási rendszer, valamint a munkabiztonság a legújabb irányelveknek megfelelően tanúsítottak. Az elvárásoknak a gyakorlatba történő átültetése érdekében a munkatársaknak minőségügyi kézikönyv és átfogó minőségirányítási rendszer áll a rendelkezésükre.

Az OBO sikeres és megbízható márka az épületek villamos infrastruktúrájának minden területén.

Márkánk alapja

 • Jövőorientáltság
 • Magas termékminőség
 • Piacvezető pozíció
 • Innovatív ötletek
 • Átfogó szolgáltatás
 • Személyre szabott tanácsadás
Gazdasági fenntarthatóság határok nélkül: a csúcstalálkozótól...

Ulrich Bettermann 1983 óta a Világgazdasági Fórum (WEF) állandó tagja. A három évtized alatt egyetlen Davos-i találkozót sem hagyott ki. Az elmúlt 30 évben sokféle téma merült fel. Lehetett szó a fal leomlását követő történelmi változásokról, vagy az elmúlt évek gazdasági és pénzügyi válságáról - Ulrich Bettermann mindig aktívan és szenvedéllyel foglalt állást. Családi tulajdonú középvállalat tulajdonosaként a sok részvénytársasági vezető között Ulrich Bettermann sajátos helyzetben van. A svájci televízió által készített egyik interjúban a következőket nyilatkozta: " Mi könnyebben átvészelünk egy nehéz időszakot és hosszútávon is szociálisan gondolkodunk." Sok konszernnél gyakran cserélődik a személyzet, "de mi, középvállalkozók még mindig itt vagyunk." Bár rendkívül fontos számára a csúcstalálkozó, az OBO elnöke azért megőrzi reális gondolkodását. Pontosan tudja, hogy a vezető személyiségekkel való megbeszélések mellett a piaci követelményekkel is lépést kell tartani. Ezért a cég 30.000 termékének mindegyikét olyan jól ismeri, mint szinte senki rajta kívül.

...az építkezésig

Aki egy OBO termék mellett dönt, tudja, hogy kiváló minőséget és hozzá átfogó terméktámogatást választott. Mielőtt egy OBO terméket értékesítenek, számtalan biztonsági és minőségellenőrzésen kell átesnie. Biztosak akarunk lenni benne, hogy a termék alkalmazásának helyszínén száz százalékos megbízhatóságot nyújt. Ezen felül minden kérdés esetén, amely termékeinket érinti, színvonalas szerviz szolgáltatás áll a felhasználó rendelkezésére. Értékesítő munkatársaink személyesen is vevőink rendelkezésére állnak, éppen úgy, mint műszaki forró drótunk és az egyes termékterületek szakértői. Vevőink segítségére vagyunk a termékek kiválasztásában, a tervezés és szerelés során és továbbképzésekkel is támogatjuk őket, például a túlfeszültség-védelem területén. Ez is alátámasztja az állítást: jó tudni, hogy az ember számíthat az OBO-ra.