close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Hírek
2020 március 24.

Ügyvezetői tájékoztatás a koronavírus-járvánnyal (COVID-19) kapcsolatosan

Kedves Vásárlóink, Partnereink!

A koronavírus világméretű terjedése eddig talán sosem látott kihívások elé állít mindannyiunkat. Ebből adódóan szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy az OBO Bettermann-nál hogyan kezeljük ezeket a megváltozott körülményeket.

A munkavállalóink, vásárlóink és partnereink egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra, ami a koronavírus gyors terjedésével még inkább előtérbe kerül. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a vírus terjedését lelassítsuk. A WHO és a Német Szövetségi Kormány által elfogadott iránymutatások szerint járunk el.

Ugyanakkor nem csak a feladatunknak, hanem a kötelességünknek is tekintjük, hogy mint vállalkozás eleget tegyünk a szállítási határidőknek és a projekteknek, továbbá biztosítsuk piaci jelenlétünket vásárlóinknak, partnereinknek. Ennek érdekében munkavállalóinkat mobil eszközökkel szereltük fel, így telefonon, e-mail-en vagy Skype-on tudnak kapcsolatba lépni velük.

Gyártóbázisaink világszerte teljes kapacitással dolgoznak és – ahogy a múltban is – komoly raktárkészletekkel rendelkezünk, így mindent megteszünk, hogy a késedelmes szállítást elkerüljük. Ha a gyorsan változó feltételek kihatnak a vállalatra vagy a termékek kiszállítására, a lehető leggyorsabban informálni fogjuk Önöket.

Meg vagyunk róla győződve, hogy túljutunk ezen a világméretű kihíváson is, ha együtt állunk ki ellene a megfelelő körültekintéssel és higgadtsággal.

Maradjanak egészségesek és vigyázzanak magukra!

Michael Büenfeld
Marketing és Kereskedelmi Vezető