close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Padló alatti rendszerek

Zsalutest csiszolt esztrichhez vagy terrazzohoz

A padlóburkoló trendek egyszerű megvalósítása

Lehet csiszolt, vagy kezeletlen esztrich, esetleg terrazzora emlékeztető - a kész felületű esztrich padlók új trendet képeznek a modern belsőépítészetben. A sokféle design lehetőség mellett ez a burkolattípus gazdaságossága miatt is igen népszerű az éppíttetők és a tervezők között. A kész felületű esztrichpadlók a lakóépületekben éppúgy alkalmazhatóak, mint az üzleti célú helyiségekben.

Az OBO Bettermann új padló alatti megoldást kínál az esztrich padlókhoz: esztrich zsalutest a rozsdamentes acél kazetták padlószintű és fugamentes beépítéséhez.

A zsalutestet a szerelőfedéllel rendelkező padlódoboz tetejére helyezzük, miáltal az lezárja a doboz és a kazettakeret közötti teret. A zsalutest oldalfala a felületkész esztrich feldolgozásához van kiképezve, aminek köszönhetően a nem csökkenetett esztrich vastagság a padlódoboz felett kihasználható. Az alumínium védőfedél, amely a rozsdamentes acél kazettát színelően lefedi, az esztrich felülettel egybecsiszolható.

A magas minőségű esztrichpadlók az új zsaultest segítségével a padlóban kiépíthető modern villamos rendszer által még inkább felértékelődnek. A rozsdamentes acélból készült kazetták akár 12 csatlakozóaljzat vagy sokoldalú OBO Modul 45 adatátviteli és multimédiás aljzat beszerelését biztosítják.