close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Összekötő- és rögzítőrendszerek

T-sorozatú leágazódobozok

Moduláris felépítés. Átgondolt konstrukció.  Praktikus részletmegoldások. Ismerje meg a sokoldalú T-sorozatot.

Kibővült a T-sorozat
A termékcsaládba a legváltozatosabb leágazódobozok tartoznak. Ez a sokoldalúság teszi lehetővé, hogy a termékcsalád szinte minden szerelési igényt kielégítsen.

Előre kialakított bevezető nyílások

Plug and play
A T-sorozat fejlesztése során elsődleges jelentőségű a gyors és hatékony szerelés biztosítása, ennek köszönhetően a leágazódobozok kézzelfogható előnyökkel szolgálnak a mindennapi munka során. Jó példa erre a húzásmentesítés: a kábel bevezetésével előáll a húzásmentesítés. Szintén jó példát jelentenek az előszerelt Modul 45-ös csatlakozóaljzatok és a Wieland-csatlakozók, amelyek a minimumra csökkentik a szerelési igényt. Sokfélesége miatt a T-sorozat tökéletesen igazodik a legkülönbözőbb szerelési feladatokhoz.

A T-sorozat alkalmazása a különleges igénybevételt jelentő területeken

Magas, akár IP 66-os védelmi szint
Az átgondolt szerkezeti megoldások sokaságának köszönhetően a T-sorozat több tagja a VDE-vizsgálati eredmények szerint kiválóan védett a porral és vízsugárral szemben. A habosított fedéltömítés, az etilén-vinil-acetátból készült rugalmas lépcsős kábelátvezetők és a különálló sarokrögzítők biztosítják, hogy a nedvesség ott marad, ahová tartozik: kívül.
Magasított, átlátszó fedéllel ellátott típusok és a Firebox

A működés ellenőrzése
A magasított, átlátszó fedéllel rendelkező T-sorozatú leágazódobozok egyesítik a nagy beépítési és kábelezési teret a szabad átláthatósággal – például jól láthatóvá válnak a beépített elektronikus egységek kijelzői.

Funkciótartás Firebox-szal
Az OBO Firebox nagy hőállóságú kerámia csatlakozóegysége a hozzá tartozó csavarokkal együtt tűzvédelmileg bevizsgált rendszert képez, amely vakolt, beton-, mészkő-, és téglafalakhoz is engedélyezett.

A T-sorozat sikere szilárd alapokra épül

A tartósság és a rendkívüli sokoldalúság a T-sorozat legalapvetőbb tulajdonságai: fejlesztőink kiváló minőségű alapanyagok alkalmazásával, a megfelelő falvastagság és szilárd konstrukció kialakításával gondoskodtak róla, hogy a T-sorozat leágazódobozai a legkeményebb feltételek között is használhatóak legyenek. A leágazódobozok halogénmentes polipropilénből készülnek, anyaguk nem tartalmaz fluort, klórt és brómot.

Kondenzvíz nyílás
Minden oldalfalon kivágható nyílások találhatóak a kondenzvíz szükség szerinti elvezetésére.

Beállítást segítő jelzés
A leágazódoboz minden oldalán jelölések találhatók, amelyek a csapózsinórhoz való beállítást segítik elő.

Szerelő nyílások
A logikusan elrendezett szerelési nyílásoknak köszönhetően a doboz belső terében a szerelési lehetőségek sok változata áll rendelkezésre.

Fedélbiztosítás
A fedélbiztosítás gondoskodik arról, hogy a fedél ne vesszen el, vagy essen le – egy előny, amely sok szerelési helyzetben megmutatkozhat.

Csavar takarósapkák
A leágazódobozok alján található kitörhető nyílásokon keresztül történő csavaros rögzítés esetén a nyílások a takarósapkák segítségével újra lezárhatók.

Sarokrögzítők
A sarkokban kialakított rögzítő nyílások lehetővé teszik a doboznak a tokozat belső terétől elkülönített, kiemelkedően stabil, csavarodás mentes rögzítését. A leágazódoboz jó ütésállósági tulajdonságai megfelelnek a MSZ EN 50102 szabvány követelményeinek, és besorolásuk a nemzetközi IK-kódrendszer alapján történt.

Kitörhető nyílások
A fenéklemezen kialakított kitörhető nyílások lehetővé teszik a kábelek alulról történő bevezetését.

Fedélzárak
A fedélzárak lehetővé teszik a fedél gyors és biztonságos rögzítését. A leágazódoboz T60-as mérettől plombálható.

UV-állóság
A leágazódobozok anyaga UV-álló, ezáltal kültéri használatra is alkalmasak.

Minden méretben nagy

Nagy és sokoldalú termékcsalád a professzionális szereléshez
A T-sorozat tagjai között minden felhasználási célhoz megtalálható a megfelelő leágazódoboz. A kis kerektől (T 25) a közepesen keresztül (T 100) az egészen nagyig (T 350) minden típus kiválóan megfelel a vele szemben támasztott követelményeknek. Legyen szó rápattintható, vagy forgóreteszes fedelű, 4, 10 vagy 24 bevezetőnyílással rendelkező változatról – a T-sorozat minden felhasználási célhoz az ideális megoldást kínálja.

Kétféle fedélmagasság
A kétféle fedélmagasság még több rugalmasságot tesz lehetővé a dobozon belüli kábelezés során.

Az Aquasit hideg kiöntőmassza alkalmazása jelenti a megoldást a különösen nedves környezetben történő elektromos szereléseknél. Legyen szó kertben, parti sétányokon, mosóberendezésekben vagy szivattyúaknákban kialakítandó csatlakoztatásról – az Aquasit mindenütt biztonságos elektromos szerelést garantál. Kézi kinyomópisztollyal az Aquasit könnyen és tisztán bedolgozható. Átlátszó, borostyánszínű, szénhidrogén-alapú gyanta, amely megkötés után is lágy marad. Az Aquasit "öngyógyító" és könnyen eltávolítható.