Leágazódobozok az OBO-tól

A sokszínű leágazódobozok áttekintése

Nagy vagy kicsi, klasszikus vagy modern, szabványos vagy speciális alkalmazásokhoz - az OBO különféle leágazódobozok széles választékát kínálja minden szerelési igényhez, különböző felhasználási területeken.

A hétköznapok hősei: Az A-sorozat leágazódobozai

A jól ismert klasszikus darabjaink az A-sorozat családjába tartoznak. Halogénmentes, hőre lágyuló műanyagokból készülnek, így egyszerű megoldást kínálnak az egyszerű alkalmazásokhoz. A rugalmas anyag különösen praktikus, és a külső rögzítésnek, illetve a kapocsfedélnek köszönhetően a dobozok gyorsan és egyszerűen összeszerelhetőek. A mellékelt kivágó eszköz segíti a kábelbevezetők szakszerű lyukasztását.

A 3 színben kapható praktikus méretekkel rendelkező dobozcsalád alkalmazkodik a felhasználási feltételekhez: a termékcsalád legkisebbje, az A6, méreténel fogva a legkisebb helyekre is beépíthető. A termékcsalád nagyobb tagjai a legkülönfélébb helyek is megtalálhatóak pl. a padláson vagy hobbiszobában.

T-sorozat: a leágazódobozok legsokoldalúbb tagja

Ha még egy kicsit többet szeretne: a megfelelő falvastagságú, kiváló minőségű anyagokból készült leágazódobozok rendkívül stabilak, ezért ideálisak nagyobb terhelésekhez. Az UV-álló műanyagnak és az akár IP66-os védettségnek köszönhetően ellenállóak az időjárási körülményekkel szemben beltéren és kültéri használat esetén egyaránt.

A T-sorozat leágazódobozait intelligens felépítés és praktikus részletek jellemzik, mert ugyanolyan sokoldalúak, mint a velük szemben támasztott követelmények. Legyen szó a különböző formájú és méretű, rugalmas huzalozási térről, az áramkörök szín szerinti szétválasztásáról, az elektromos alkatrészek ellenőrzéséről - sokoldalú leágazódobozaink mindig a megfelelő megoldást kínálják. 

 

A tűzállóság biztosítása a FireBox-szal

A T-sorozat speciális változata: a FireBox-sorozat leágazódobozaival együtt az OBO termékportfóliójában olyan leágazódobozok találhatóak meg, melyek tűzvédelmi szempontból bevizsgáltak.

A FireBox különböző változatai lehetővé teszik a biztonsági kábelek gyors és egyszerű összekötését, illetve elágaztatását. Ily módon tűz esetén a fontos elektromos funkciók akár 90 percig is fennmaradhatnak.

X-sorozat: a termékpaletta legjobbjai a vízálló elosztódobozok között

A profi segéderő megérkezett: az X-sorozat elosztódobozai kiváló minőségűek és robosztusak, mert az IK 09 besorolású ütésállósággal a legkeményebb igénybevételeknek is ellenállnak. A termékcsalád legextrémebb tagjai ezenkívül por- és UV-állóak, és vízzel szemben is ellenállónak bizonyulnak. Éppen ezért jelentik az X-sorozatú leágazódobozok a tökéletes választást szélsőséges ipari felhasználás és extrém időjárási körülmények között - kültéri használat esetén a leágazódoboz az ideális megoldás.

A jól átgondolt és funkcionális kialakítás az X-sorozat leágazódobozainak különösen nagy huzalozási teret biztosít, és sokoldalú szerelési lehetőségeket kínál bármilyen környezetben történő felhasználáshoz.

Látta már? Nézze meg az X-sorozatú elosztódobozainkat bemutató videót.

MX-sorozatú vízálló leágazódoboz: a legkeményebb feltételek közötti alkalmazáshoz

Az MX sorozat alumínium kötődobozait a legkeményebb körülmények közötti használatra tervezték. Ellenállnak a szélsőségesen magas és alacsony hőmérsékletnek éppúgy, mint a nagy hőingásnak. Az ipari környezetben előforduló nagy ütésterhelés, vandalizmus vagy kőfelverődés sem tehet kárt a burkolatban.

Az IP66-os védettségnek köszönhetően ezenkívül kiválóan védettek por vagy víz behatolása ellen is.

 

Az elosztódobozok áttekintése

Kattintson, és tekintse meg a videóban az OBO sokszínű leágazódobozait!

 

További információ

Leágazó- és kötődobozok az OBO-tól