close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Padló alatti rendszerek

Forradalmian új padlódobozok

Az OBO Bettermann bemutatja egy korábbi termék továbbfejlesztett változatát, az UDHOME2-t. A legkisebb padlódoboz lényegesen tágasabbá vált, majdnem ugyanolyan külső méretekkel. Az 54 fokban meghajlított belső rögzítőelemnek köszönhetően elegendő hely jut még a legnagyobb csatlakozóknak és a kisebb töltőegységeknek is, amelyek észrevétlenül rejtőznek a zárt fedél alatt. Az UDHOME2 padlódobozai mindig feltűnés nélkül „olvadnak bele” a padlóba, a keskeny fedél szélei tökéletesen illeszkednek a különféle burkolatokba.

Az UDHOME2 átalakítása végfelhasználók és a szakemberek számára egyértelmű előnyökkel jár: a belső és külső méretváltoztatások megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a használatot.

Az UDHOME2 padlódoboz esztrichbe és álpadlókba történő szerelésre is alkalmas. A zárható kábelkivezetővel ellátott változatok száraz/nedves ápolású padlóburkolatokhoz, például parkettához vagy laminált padlóhoz is alkalmasak.

Padlóburkolatba való illeszkedéssel rendelkező padlódobozok esetén: kőből, csempékből, műanyagból vagy fából készült padlóburkolatok könnyen beilleszthetők a fedélbe.

A kompakt kialakítás, mindössze 140 x 140 mm méretével helyet biztosít két Modul45® csatlakozóaljzatnak és akár két adattechnikai modulnak. A szintezhető lábak lehetővé teszik a 135 mm-es teljes magasság beállítását, amit a kiegészítőkkel akár 190 mm-re növelhetünk. A kikönnyített csőbevezetők (M25) lehetővé teszik a rugalmas védőcsövekkel történő egyszerű csatlakoztatást.

Ha a két csatlakozóaljzat nem elegendő, akkor az UDHOME4 és 9 padlódobozokra lehet szükség, amelyek 6 vagy 12 M45 csatlakozóaljzat számára biztosítanak helyet. Ezeket a padlódobozokat védőcsövek segítségével egyszerűen be lehet építeni az esztrichbe.

Az OBO Bettermann különféle megoldásai, mint az esztrichfedéses vagy az esztrichhel színelő csatornarendszerek alkalmasak nagyobb padlók padlódobozokkal történő elektromos ellátására - ezekben az esetekben szerelvénybeépítő egységgel és kazettákkal.

  • 20 - Gallery 5000
  • 20 - Gallery 5000
  • 20 - Gallery 5000
  • 20 - Gallery 5000
  • 20 - Gallery 5000
  • 20 - Gallery 5000

Videó az UDHOME2 padlódobozról