close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Referenciák

Westgate Bevásárlóközpont, Zágráb

  • Gallery Shoppingcenter Westgate
  • Gallery Shoppingcenter Westgate
  • Gallery Shoppingcenter Westgate
Rekordidő alatt épült meg a legnagyobb horvát bevásárlóközpont

Mindössze 15 hónapnyi építkezés után, 2009. október 22-én megnyílt Horvátország legnagyobb bevásárlóközpontja, a Westgate. A 270 millió euró értékű bevásárlóközpont két szinten, mintegy 100.000 m2-en 260 üzletnek ad helyet. A létesítmény a hatalmas áruválasztékot ötvözi számtalan szórakozási lehetőséggel, egyedülálló vásárlási élményt nyújtva ezáltal Horvátország fővárosa, Zágráb mellett. Az OBO Bettermann jelentős részt kapott a Westgate bevásárlóközpont építésében, átfogó megoldásokat, valamint szolgáltatásokat és szakmai támogatást biztosított a helyszínen.

A Westgate Bevásárlóközpontot kívülről attraktív, modern homlokzata határozza meg. A nyolc, körben kiépített bejáraton keresztül a háromszögben kialakított bevásárló tér minden pontja kényelmesen elérhető. Ezáltal a vásárlóknak a bevásárlóközpont gigantikus méretei ellenére sem kell hosszú utat bejárniuk. Az üvegfedéses bevásárló tér belső része elegáns, üvegkupolákkal tagolt terekre van osztva. Sikeres kereskedőcégek, divatmárkák és egyéni kereskedők nyújtanak itt kiegyensúlyozott termékkínálatot kereken 3,3 km hosszú kirakatfelülettel és kb. 100.000 m2 eladóterületen.

A számtalan bevásárlási lehetőségen túl a Westgate Bevásárlóközpont számos szórakozási lehetőséget is nyújt. A hatalmas KIDS WORLD gyerek játszó park 4000 m2-en kínál szórakozást és elfoglaltságot a kicsiknek, lehetővé téve ezzel a szülők számára a zavartalan vásárlást. 22 étterem, bárok, ingyenes görkorcsolya pálya a gyerekeknek, továbbá egy bowling center teszi teljessé a kínálatot.

Az OBO számos terméket szállított és megoldást kínált a Westgate Bevásárlóközpont építéséhez. A tetőn a berendezések áramellátáshoz az OBO WKSG FT nagyfesztávú kábeltálca volt a legjobb választás jó korrózióállósága, illetve nagy teherbíró képessége miatt. A tűzvédelemnél kompakt Firebox leágazódobozokat alkalmaztak a tűzálló kábelek elosztásához. A villámvédelem kialakításához 23 km OBO RD 8 FT huzal került beépítésre. A padlóalatti rendszerekben alkalmazott szintezhető RKSN kazetták szinte láthatatlanná tették az áramellátó rendszert még olyan helyeken is, ahol nagy teherbírásra volt szükség.

Az OBO részvétele a Westgate Bevásárlóközpont építésében nemcsak áruszállításra korlátozódott, hanem helyszíni tanácsadásra, konzultációra és logisztikai támogatásra is kiterjedt.