close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Referenciák

Serdika Center Szófia

  • Gallery Serdika Center Sofia
  • Gallery Serdika Center Sofia
  • Gallery Serdika Center Sofia
A lenyűgöző "Serdika Center Sofia" új mércét állít a kereskedelmi és irodaépületek elé Bulgáriában

A szófiai Serdika Center három szinten több mint 50 000 m2 eladótérrel rendelkezik, amely 210 prémium kategóriás üzletet foglal magába, miáltal a Serdika az egyik legnagyobb bevásárlóközpont Bulgáriában.

Háztartási cikkeket és szórakoztató elektronikát kínáló üzletek, több nagy divatáru üzlet, egy nagy sportáru üzlet, valamint számos butik áll a vevők rendelkezésére. A Serdika Center bevásárlóközpontjában több nemzetközileg ismert vállalkozás kínálja márkáit a régióban elsőként itt. A 35.000 m2 –es, „A” kategóriás irodakomplexum ezen felül kitűnő feltételeket biztosít a sikeres üzleti tevékenységhez. A gasztronómiai részen számos étterem és kávéház kínál nemzetközi és helyi finomságokat – tökéletes találkozóhely a pihenéshez és a gasztronómiai élvezetekhez.

Mindez, a több mint 1700 parkolóhellyel együtt a lehetőségek széles skáláját kínálja, így megfelel minden ízlésnek. Remek hely találkozókhoz, munkához, vásárláshoz és étkezéshez egyaránt.

Az építési munkálatok 2008 októberében kezdődtek az ECE Project Management Bulgaria Ltd. vezetésével. Az OBO Bettermann-t a villamos szereléstechnikai anyagok fő beszállítójának választották, köszönhetően a cég hasonló projektekben szerzett tapasztalatának és az OBO által előállított minősített termékek, illetve megoldások átfogó kínálatának.

A biztonsági követelmények elengedhetetlenné tették a tűzvédelmi megoldások előtérbe helyezését. Egy ilyen nagyságrendű épület esetében a tűz során való funkciótartás a biztonság központi kérdése. Az E30/E90 besorolású tűzálló rendszerek egyik vezető és innovatív gyártójaként az OBO nemcsak minősített tűzvédelmi termékeket szállított a projekthez, hanem a tervezés és a kivitelezés során is támogatást nyújtott.

A sokéves tapasztalat és a magas minőségű és minősített termékek, illetve megoldások nagy száma lehetővé tették az OBO számára, hogy megfeleljen a befektető elvárásainak. Minden szükséges installációhoz megtalálták a megfelelő megoldásokat, amelyek az európai standardoknak és szabványoknak is megfeleltek.

2010. március 16-án a Serdika Center hivatalosan megnyitotta kapuit.

Az alábbi lista azokat az OBO termékcsaládokat mutatja, melyek elősegítették projekt hatékony és határidőre történő befejezését:

  • KTS-RKSM kábeltartó rendszer: bevizsgált, megbízható és könnyen szerelhető
  • TBS - elszigetelt villámvédelem szellőztető és légkondicionáló rendszerek részére OBO 101 típusú felfogórúddal, lapos tető villámvédelme OBO alumínium huzallal és felfogórúddal. Teljes védett terület: 35.000 m2
  • VBS- fém védőcsövek és kapcsok
  • UFS- GESR7 az irodai területeken, GESRN2 USB a bevásárlóközpontban, esztrichbe ágyazott padló alatti csatonarendszer a központi irodában
  • LFS- Rapid45 szerelvényezhető csatorna a központi irodában
  • EGS- Modul45 szerelvények UFS és LFS termékekbe történő beépítéshez
  • BSS- RKSM kábeltartó-rendszer, fém védőcsövek bilinccsel, továbbá OBO GRIP E30/E90 tűzálló rendszerhez; FPS-előregyártott laptömítés