close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Referenciák

Geotermikus erőmű Insheimban

  • Gallery Geothermie-Kraftwerk in Insheim
  • Gallery Geothermie-Kraftwerk in Insheim
  • Gallery Geothermie-Kraftwerk in Insheim
Villámvédelem robbanásveszélyes területek számára az OBO isCon- és isFang-rendszerével.

Az insheimi geotermikus erőmű furatai mélyen lehatolnak a talajba. Lehetővé teszik a több mint 165 fokos forró víz kinyerését, amely 3.600 méter mély földrétegekből érkezik. A jövőbe mutató létesítmény minden meghatározó alkotórészét, mint a turbina, generátor, hőcserélő és elpárologtató, az OBO elszigetelt villámvédelmi rendszere biztosítja.

Az üzemeltető, Pfalzwerke Geofuture GmbH megbízta az Adams Blitschutzsysteme GmbH vállalatot, hogy kockázatelemzés után létesítsen egy elszigetelt villámvédelmi rendszert az erőmű számára. A létesítmény védelmét az üzembiztonsági műszaki szabályok -TRBS 2152-3 „robbanásveszélyes atmoszféra - a robbanásveszélyes atmoszféra meggyulladásának elkerülése” előírásai szerint kellett kialakítani. Az Adams Blitschutzsysteme GmbH a transzformátor állomás kivételével minden épületrészben az OBO-val együtt valósította meg ezeket az előírásokat. A főszerepet az OBO isCon szigetelt vezetékek és az OBO isFang felfogóoszlopok kapták.

Andreas Wiedenmann (BEx-szakember) az Adams Blitschutzsysteme GmbH-tól szívesen alkalmazza az OBO villámvédelmi rendszereit azok gyors szerelhetősége miatt: ”Ezzel a rendszerrel jelentős időmegtakarítást érünk el a hagyományos villámvédelmi rendszerekhez képest. "A tervezés és a kidolgozás színvonalára is jó osztályzatokat kap az OBO a villámvédelmi szakemberektől. A vevő is nagyon elégedettnek tűnik az eredménnyel. 2012 novembere óta az insheimi Pfalzwerke erőmű tiszta energiát biztosít 8.000 háztartás számára – az OBO villámvédelmi rendszereinek köszönhetően biztonságosan.

Biztonságos és hatékony - OBO megoldások elszigetelt villámvédelmi rendszerekhez

  • Az elszigetelt villámvédelem döntő szerepet játszik az épületek villámvédelmében.
  • Az OBO rendszereivel az MSZ EN 62305 szabvány előírásainak megfelelő, hagyományostól eltérő villámvédelmi létesítmények hozhatók létre.
  • Gyors és hatékony munkavégzés a számos gyakorlatias terméktulajdonságnak köszönhetően