close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Referenciák

Arena Zagreb sportcsarnok, Zágráb

  • Gallery Arena Sporthalle Zagreb
Rugalmas energiaelosztás az OBO padlóalatti rendszerének segítségével

Az Arena Zagreb sportcsarnok hatásos és impozáns megjelenésének köszönhetően a város egyik építészeti szimbóluma. Az OBO OKA padló alatti rendszereivel az Arena Zagreb padlójában egy rejtett, sűrű hálózat került kialakításra a vezetékezéshez. Segítségével a sportcsarnok áramellátása rugalmasan alakítható az adott rendezvény követelményeinek megfelelően.

Az Arena Zagreb sportcsarnokot a 2009-es férfi kézilabda világbajnokság alkalmából 2007 júliusa és 2009 decembere között építették a horvát fővárosban.

A 250 millió euró költséggel felépített létesítményben 15.200 ülőhely van, emellett a hazai és nemzetközi kiállítások és vásárok szervezésének minden kritériumát kielégíti. Az adott rendezvény jellegétől függően, például koncertek esetében, a csarnok befogadóképessége 22.000 főre növelhető. Különleges kialakításának köszönhetően az Arena különösen sokoldalúan használható. Nemcsak számos különféle sportesemény, hanem üzleti és szórakoztató rendezvények, mint például koncertek, kiállítások és kongresszusok megrendezésére is alkalmas. A sportcsarnok ezen kívül több éttermet, üzleti és kereskedelmi célokat szolgáló helyiségeket és egy kis edzőtermet is magába foglal.

A sportcsarnok sokoldalú hasznosítását elősegítő tulajdonság, hogy a vezetékezés az adott rendezvény igényei szerint átalakítható. E célból az OBO OKA-B-rendszer segítségével egy az esztrichben elrejtett, sűrű hálózat került kiépítésre a vezetékek számára. Az OKA-B csatornaszakaszok nagy felületeken, a megfelelő padló alatti dobozokkal ellátva kerültek beépítésre az Arena-ban. Ennek a rendszernek köszönhetően az áramellátó, adatátviteli és telekommunikációs hálózatok rugalmasan elérhetőek. Miáltal ideális feltételek jöttek létre, hogy a különböző típusú rendezvények jelentette változó feltételek mellett az áramellátás mindig zökkenőmentes legyen.