close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Referenciák

Arena Centar bevásárlóközpont, Zágráb

  • Gallery Einkaufszentrum Arena Centar
Az OBO villámvédelmi és padló alatti rendszereket szállított

Az Arena Centar bevásárlóközpont Zágrábban egy fedél alá gyűjti a vásárlási, szórakozási és sportlehetőségeket, és ezzel a régióban egyedülálló vásárlási élményt nyújt. Az OBO padló alatti rendszerei rugalmas és feltűnésmentes áramellátás biztosításával támogatják a működést. A bevásárlóközpont villám- és túlfeszültség-védelmét az OBO villámvédelmi rendszerei biztosítják.

A 350 millió euró értékű Arena Centar Zagreb a horvát főváros délnyugati részén található, a zágrábi Arena Sportcsarnok közvetlen közelében. Az óriási bevásárlóközpont létrehozásának érdekében többek között a pénzügyi válság kitörése óta legnagyobb külföldi közvetlen tőkebefektetés történt Délkelet-Európában. A beruházáson több, mint 7.500 építőmunkás dolgozott 12 hónapon át minden nap, míg az Arena Centar ünnepélyes megnyitójára 2010. október 5-én sor került.

Ma több, mint 2.500 ember dolgozik az Arena Centarban. 60.000 négyzetméteren 220 üzlet kínálja áruját és szolgáltatásait, köztük egy Interspar hipermarket 10.000 nm-en. Egy 10 teremmel rendelkező multiplex mozi és egy 24 pályás Sky-Bowling-Center teszi teljessé a vásárlás élményét. Az üzletek területén OBO padló alatti rendszerek gondoskodnak feltűnésmentesen a rugalmas áramellátásról kiszélesítve ezzel a bérlők berendezési és térkihasználási lehetőségeit. Az OBO villámvédelmi rendszere gondoskodik a biztonságról vihar esetén is, és védi a bevásárlóközpontot a villámcsapások és túlfeszültség okozta károktól.