close

Lehetséges, hogy Ön nem az OBO Bettermann Önnek megfelelő honlapján van. A következő országok közül választhat:

Referenciák

AUDI AG, Parkolóház, Ingolstadt

  • Gallery Parkhaus AUDI AG
  • Gallery Parkhaus AUDI AG

    OBO LED-es kábeltálca adapter

  • Gallery Parkhaus AUDI AG

    OBO LED-es kábeltálca adapter bevezetése a LED-Modulba

  • Gallery Parkhaus AUDI AG

    OBO LED-es kábeltálca adapter

OBO kábeltálcák integrált LED világításhoz

Az AUDI AG 2012-ben több mint 1 millió autót gyártott Ingolstadtban. 30 másodpercenként jön le egy autó a futószalagról, ami 2500 Audi modellt jelent naponta. Tavaly adták át az S49 jelű Mobilitätscenter-t, amely irodaház és 800 férőhelyes parkolóház egyben. Ezen kívül két parkolóházat is átadtak közel 2300 férőhellyel. Az áramellátásra a parkolóházban több mint 7 kilométer OBO kábeltálcát használtak fel integrált LED világítással. A kábeltálcák egyidejűleg biztosítják az energiatakarékos és funkcionális világítást.

Az S49 Mobilitätscenter parkolóházában, továbbá a két másik Audi területen az integrált LED világítási adapterrel ellátott OBO kábeltálcák két fontos funkciónak tesznek eleget. Biztosítják az épület energia ellátását, ezen túlmenően az energiatakarékos és funkcionális világítást. A kereken 7 km DKS OBO kábeltálcában, amelyek Ingolstadtban a parkoló területeken vannak lefektetve, többezer LED-modul kapott helyet SKS világítási adapterekbe integrálva. Az OBO az Audi AG speciális követelményeinek megfelelően, mint speciális változatot, 85 mm oldalmagassággal szállította ezeket a termékeket.

A projekt az OBO Bettermann Projekt und Systemtechnik GmbH és az ingolstadti Gebrüder Peters villanyszerelő vállalat közös kivitelezésében készült. A Peters projektfelelőse, Alexander Koch így nyilatkozott: „Örülök, hogy az OBO-val sikerült a megfelelő partnert kiválasztanunk, és szívesen gondolok vissza problémamentes együttműködésünkre."

Az Audi üzemeltetőit leginkább az installáció egységes összképe győzte meg, mivel a kábeltálca és az adapter azonos szélességűek. Emellett kábeltálcába integrált világítás nem foglal helyet a kábeltálca alatt. Az adapterek moduláris felépítésének köszönhetően a világítótestek éppen ott voltak elhelyezhetőek, ahol szükség volt rájuk. Mindegy, hogy egy buszról vagy egy személyautóról van szó, az OBO parkoló zónában alkalmazott megoldásai mindig biztosítják a megfelelő megvilágítást.