Szemináriumok az OBO Akadémián

Szemináriumainkat az adott alkalmazásnak megfelelően ügyfélorientált módon és szisztematikus megközelítéssel tartjuk.

Szemináriumok az OBO Akadémián

A tudás előnyt jelent

OBO szemináriumok és workshopok szakembereknek és azoknak, akik azzá szeretnének válni

Mi a változásokból és a változásokért élünk, műszaki megoldásaink megváltoztatásának sebessége folyamatosan nő. Célunk, megismertetni Önnel az aktuális fejlesztéseket, trendeket, szabványokat és előírásokat, annak érdekében, hogy Ön előnyhöz juthasson a piaci versenyhelyzetben. Szemináriumainkat az adott felhasználáshoz ügyfélorientált módon és szisztematikus megközelítéssel tartjuk. Mert ma és a jövőben a megoldások számítanak az egész rendszerre vetítve. Szakértő munkatársaink szóval és tettel az Ön oldalán állnak.

Building Connections: Kapcsolatokat építünk. Vállalkozásként hosszú távon gondolkodunk és cselekszünk, de nyitottak vagyunk a változásra. Sikerünk alapját munkatársaink, beszállítóink és vevőink kölcsönös, bizalmon alapuló és elkötelezett együttműködése képezi. Ügyfeleink partnereként az a célunk, hogy az elektromos és adatátviteli infrastuktúra legjobb és leginnovatívabb együttműködéseit teremtsük meg - és ez túlmutat a termékeink megvásárlásán.

Az OBO Bettermann képzések és szemináriumok széles skáláját kínálja, ezáltal is támogatva Önt. Az újonnan épített OBO Akadémián mindent megtudhat termékeinkről. Az OBO sokszínű termékeit a gyakorlatban is megismerheti. 

Ezért fontosak számunkra a kapcsolatok - legyen szó termékeinkről vagy a jó partneri viszonyról.

Szemináriumainkat az adott alkalmazásnak megfelelően ügyfélorientált módon és szisztematikus megközelítéssel tartjuk.