Impresszum

OBO BETTERMANN GmbH & Co. KG- t személyes felelősséggel rendelkező üzlettársként képviseli: OBO Bettermann Beteiligungs-GmbH, Cégbíróság: Amtsgericht Arnsberg, Cégjegyzékszám: HRB 4833.

Képviselettel megbízott ügyvezető: Ulrich Bettermann, Christoph Palausch, Prof. Dr. Robert Gröning, Hernádi Lajos

Hüingser Ring 52
D-58710 Menden

Telefon: 0049-2373-89-0
Fax: 0049-2373-89-238

E-mail: infonoSpam@obo.de
Internet: www.obo.de

Cégbíróság: Amtsgericht Arnsberg
Cégjegyzékszám: HRA 4854

Forgalmi adó-szám a forgalmi adó törvény 27. paragrafusa szerint: DE 811 792 270

Felelős RStV § 55 Abs. 2 szerint: Christoph Palausch, OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG, Hüingser Ring 52, D-58710 Menden.

Szerkesztőségi kérdés esetén kérem, a digitalnoSpam@obo.de e-mail címre írjon.

Szerzői jog

A weboldalon megjelenő valamennyi szöveg, kép, terv, műszaki megoldás és egyéb tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A tartalmak illetéktelen vagy jogosulatlan felhasználása, így kiemelten, de nem kizárólagosan mindennemű többszörözése és terjesztése, letöltése, át- és továbbadása, továbbítása, átdolgozása valamint előadása, illetve harmadik személy számára hozzáférhetővé tétele tilos az OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG, Menden írásos engedélye nélkül.

Online jogvitarendezés

Információ az online jogvitarendezésről: Az Európai Bizottság rendelkezésre bocsát egy felületet az online jogvitarendezésre. Ez a felület szolgál kapcsolattartóként a jogviták bíróságon kívüli elrendezésére. A felületet a http://ec.europa.eu/consumers/odr/ címen érheti el.

Felhasználói békéltető testület előtt lefolytatott jogvitarendezési eljárásban nem veszünk részt.